logo

asea.nanoweb.hu

percek alatt...


ReNU-28

Fiatalság 28 nap alatt

Fiatalság 28 nap alatt

 

Bemutatták az első olyan, egész testen használható bőrápoló készítményt, amely 28 nap alatt hatékonyan támogatja a bőr megújító folyamatait sejtazonos redox jelzőmolekulák segítségével.  A RENU 28 gél amellett, hogy csökkenti a ráncokat, hidratál, javítja a bőr tónusát és simábbá teszi a bőrt. A készítményt Magyarországon elsőként dr. Völgyesi Gabriella, Karafiáth Orsolya és Győrfi Pál tesztelte 28 napon keresztül.

http://empowernetworkstart_6.gr8.com/

 

Bőrünk elsődleges funkciója a szervezetünk külső hatásoktól való védelme, ezért ez a szervünk van leginkább kitéve a károsító tényezőknek. Bőrünk állapotát befolyásolják és rontják az olyan tényezők, mint például az UV sugárzás, a légszennyezettség, a stressz, vagy éppen a helytelen táplálkozás. Emellett bőrünkre hátrányosan hatnak a kor előrehaladtával a sejtekben végbemenő öregedési folyamatok is. Bőrünk 28 napon keresztül azon dolgozik, hogy a méreganyagokat és az elhalt sejteket kilökje és a folyamat végén ezeket új, fiatal sejtekkel pótolja. Ez a 28 napos ciklus a kor előrehaladtával megnő, ami bőrünkön is látható jelekben mutatkozik meg: veszít nedvességtartalmából, rugalmasságából, faggyútermelése megváltozik, és megjelennek a ráncok.  Ezt a sejtmegújulási folyamatot támogatják a szervezetünkben megtalálható redox jelzőmolekulák, amelyeket testünk maga állít elő, ugyanakkor minél idősebbek vagyunk, annál kevesebb ilyen molekula képződik a sejtekben. Ezáltal testünk elveszíti azon képességét is, hogy ellenálljon a terhelésnek és az öregedési folyamatnak.

Az új RENU 28 gél ilyen redox jelzőmolekulákat tartalmaz, amelyek bőrsejtjeinkbe épülve hatékonyan támogatják a természetes sejtmegújulási ciklust. Az ASEA vállalatnak elsőként sikerült stabil redox jelzőmolekulákat előállítania, így ez a termék lehetővé teszi, hogy egyszerűen juttassunk sejtszintű jeltovábbító molekulákat a bőrbe, amelyek felelősek a sejtjeink maximális szinten való működéséért.

Ez a készítmény megoldást kínál minden nőnek és férfinak egyaránt, aki szeretné megőrizni bőre fiatalságát, hidratáltságát, így ideális első bőrápolónak, de az idősödő, ráncos bőr fiatalítására is alkalmas.

 

A RENU 28 nem komedogén, tartósítószer-mentes, nem tartalmaz illatanyagot, parabéneket és hipoallergén. Ezenkívül a Dermatest, a világ egyik vezető dermatológiai kutatóintézete 5 csillagos, tehát a

legjobb minősítéssel értékelte a géllel elvégzett klinikai tesztek eredményeit. A kutatás során 20 nő 28 napig használta a terméket beépítve a napi bőrápolási rutinjába. A szokványos dermatológiai tesztek mellett digitális felvételek is készültek az egyéni bőr állapotát meghatározó tényezőkről. Az eredmények magukért beszélnek:

  • átlagosan 21 százalékkal csökkent a szem körüli ráncok mélysége
  • a ráncok összességében 23 százalékkal javultak
  • az arcbőrszerkezet 22 százalékkal javult
  • átlagosan 23 százalékkal simább bőr
  • 20 százalékkal nagyobb rugalmasság
  • a bőr nedvességtartalmának növekedése átlagosan 11 százalék
  • látható csökkenés a kivörösödött és az irritált bőrfelületeken
  • jobb bőrminőség

Hazánkban az első tesztelők között volt dr. Völgyesi Gabriella jogász és a Unique énekesnője, Karafiáth Orsolya költő és Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője. A nagykövetek 28 napon keresztül használták reggel és este a RENU 28 készítményt, a teszt előtt és után digitális bőrdiagnosztikai vizsgálaton vettek részt, hogy az elért eredmények összehasonlíthatóak legyenek. A készítmény nagykövetei meglepődve tapasztalták ennek az új technológián alapuló gélnek a hatásait.

A teszteket dr. Kissné Huszka Judit szakkozmetikus végezte. „Alap kritériumnak tartom, hogy a kozmetikumok összetevői „káros anyagoktól” mentesek legyenek,  egy termék rövid időn belül bizonyítson és hatása hosszú távú legyen. Anti-aging specialistaként a vendégeim nagy elvárásokat támasztanak velem szemben a kozmetikában, a RENU 28 piacra lépése kapcsán új lehetőséget látok az otthoni bőrápolásban. Szerencsésnek érzem magam, hogy a RENU 28 tesztelési időszakában részt vehettem, nyugodt szívvel merem ajánlani kortól, nemtől, bőrtípustól függetlenül mindenkinek, aki egészségtudatosan él és szeretné kitolni az öregedés látható jeleit.”

„Nekem nagyon tetszik ez a gél! Eleinte nagyon szkeptikus voltam és két hétig nem is történt szembetűnő változás. A legnagyobb problémám a bőrömmel az volt, hogy állandóan azt éreztem, hogy estére már nagyon szivacsos jellegű, energiát vesztett, összeesett érzetű. A RENU 28 használatától a tesztidőszak felénél, tehát két hét múlva elkezdett változni a bőröm. Úgy vélem, hogy a textúrája sokkal jobb lett és nem érzem azt, hogy „szétesne” az arcom. Feltöltődött, tömörebb, feszesebb lett tőle a bőröm.” – mesélte Karafiáth Orsolya, költő, a teszt befejezését követően.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál így vélekedett: „Három pici gyermekkel élek együtt, 1 éves, 3 éves és 5 évesek a legkisebb gyermekeim, úgyhogy az éjszakáink általában izgalmasan telnek. Ez azt jelenti, hogy nagyon keveset alszom és azt is több csak részletben, ezért aztán megdöbbentő volt az utóbbi napokban, bárkivel találkoztam is, akár reggel akár délelőtt, mindenki azt mondta, hogy „Ó, biztosan nagyon jól aludtál, mert olyan kipihentnek tűnsz!” – Ez nem attól van, hogy sokat alszom, hanem attól, hogy naponta két alkalommal egy olyan bőrápolót használok, ami az bőrömet feszesebbnek, ezáltal pedig az arcomat kipihentebbnek mutatja. – válaszoltam erre.”

A RENU 28 termékteszt harmadik résztvevője, dr. Völgyesi Gabriella is pozitívan nyilatkozott a gél kapcsán: „Engem általában a krémek akkor győznek meg, ha valamilyen tudományos kutatás van a háttérben, számomra kevésbé fontos az illata vagy a textúrája. A RENU 28-ban a redox jelzőmolekulák sejt szinten hatnak, így kíváncsi voltam milyen hatással lesz a bőrömre. Azt tapasztaltam, hogy az ezzel a géllel kiegészített arcápolási rutinomnak köszönhetően a bőröm kompaktabb lett, mintha ez idáig ez hiányzott volna neki.”

http://empowernetworkstart_6.gr8.com/

 

Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.