logo

asea.nanoweb.hu

percek alatt...


SAJTÓ

ASEA -Redox Jelző Molekula

 

http://empowernetworkstart_6.gr8.com/


 

Ezek a jelző molekulák segítik, támogatják a test öngyógyító képességét, valamint  felelősek az öregedésért is.

Sejtjeink folyamatosan termelik ezeket a molekulákat a szervezetünkben, amíg fiatalok vagyunk, de az öregedéssel sajnos egyre korlátozottabb mennyiségben állnak rendelkezésünkre.

Ezek a jelző molekulák biztosítják a kommunikációt a sejtek között, valamint a sejtek és az immunrendszer között. A Redox Jelző Molekulák nélkülözhetetlenek a sejtszintű egészséghez. Minden betegség a beteg sejtekre vezethető vissza. Ha a sejtjeink egészségesek, mi is azok vagyunk!

Ha az információ nem jut el az immunrendszerig, -  mert nincs ami közvetíti, -  az immunrendszer nem tud megfelelően reagálni.

A molekulák aktiválják a szervezet antioxidánsait is, akár 500 %-al megnövelve hatékonyságukat!

 


A tudósok mindig is próbáltak rájönni, hogyan tudnák növelni e molekulák termelését a szervezetünkben. Szerencsénkre Dr. Gary L. Samuelson-nak orvos és atomfizikusnak, valamint lelkes csapatának köszönhetően, majdnem két évtizedes kutatás és több mint 30 Millió dollár befektetés után elérték az áttörést. Rájöttek, hogyan tudnak előállítani Stabil Bioaktív Redox Jelző Molekulákat mesterségesen, a szervezeten kívül.

Azt a készítményt, amely tartalmazza ezeket a Redox jelzőmolekulákat, ASEA-nak hívjuk. Orvosok és tudósok egységesen tartják ezt a felfedezést egyenértékűnek a DNS vagy Penicillin felfedezésével!

 

Az ASEA olyat tud, amit semmi más nem tud, mert olyat tartalmaz, amit semmi más nem tartalmaz!

Az ASEA semmilyen toxikus anyagot nem tartalmaz, csak is olyat, ami őshonos a testben: vizet, sót, Redox Jelző molekulákat.

Itt ez az egyedülálló lehetőség, hogy pótoljuk ezeket a hírvivő molekulákat - a "Karmestert" -  amelyek beteljesítik, harmonizálják, elindíthatják az öngyógyító folyamatokat: sejtvédelem, sejtjavítás,-vagy sejthalál, kórokozó felismerése, általános szabályozás stb.
Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.